تهیه دانه روغنی سویا

دانه روغنی سویا از جمله دانه های مغذی می باشد که فرآورده های مختلفی از آن به دست می آید. از جمله کشورهایی که در زمینه تهیه و تولید سویا فعالیت دارند می توان به برزیل، آرژانتین و اوکراین اشاره کرد.
سویا دانه روغنی با درصد پروتئین بالا و درصد چربی حدود 22-17 است. این دانه روغنی از جمله دانه های روغنی ارزان است که مناسب برای روغن کشی میباشد. روغن به دست آمده از سویا فاقد کلسترول بوده و مصرف آن به سلامت بدن کمک می کند. از طرفی کنجاله سویا منبع بسیارخوبی از پروتئین و مواد معدنی است که می تواند غذای خوبی برای دام و طیور باشد.