خریدار عمده دانه روغنی کنجد جدید ایرانی این دانه روغنی را برای رقابت در بازار خریداری می نماید. پس لازم است برای رسیدن به این هدف مرغوب ترین و باکیفیت ترین نوع این دانه ی روغنی را با قیمت مناسب تهیه نماید.
دانه روغنی کنجد در سه رنگ مختلف دیده می شود که نوع قهوه ای رنگ آن نسبت به دو نوع دیگر بهتر و باکیفیت تر می باشد. موادی که در دانه روغنی کنجد وجود دارند شامل ویتامین ها پروتئین ها و لیسیتین می باشد.
حدود نیمی از دانه کنجد را روغن تشکیل می دهد. روغنی که از دانه کنجد بدست می آید بسیار سالم است. کنجد در ایران نیز تهیه می شود و کنجد قهوه ای منطقه لار استان فارس، دزفول و مغان بهترین نوع کنجد ایرانی را داراست.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است