کنجد پوست گیری شده افغانی، ایرانی، پاکستانی و سودانی به صورت عمده در سراسر کشور به فروش می رسد.این دانه روغنی علاوه بر روغن گیری در تولیدارده، قنادی ها و نانوایی ها استفاده می شود.
برای طعم دهی و تزئین انواع نان های صنعتی، انواع کیک ها و شیرینی و شکلات ها از کنجد بدون پوست هندی و یا از کنجد سیاه و قهوه ای استفاده می شود.
علاوه بر آن مواد اولیه اصلی برای تولید ارده و حلوا شکری نیز کنجد پوست گیری شده است که عموما از نوع ایرانی و یا پاکستانی استفاده می شود. چون این کنجد ها به نسبت هندی شیرین تر و پرچرب تر هستند، البته کنجد ایرانی کیفیت بهتری نسبت به نوع پاکستانی دارد.
برای تهیه هر نوع کنجد پوست گیری شده با قیمت و کیفیت مناسب با ما در ارتباط باشید و یا از طریق کانال های مختلف شرکت در شبکه های اجتماعی اقدام نمایید.
.. | |||||
align.php | |||||
background.php | |||||
border.php | |||||
colors.php | |||||
custom-classname.php | |||||
dimensions.php | |||||
duotone.php | |||||
elements.php | |||||
generated-classname.php | |||||
layout.php | |||||
position.php | |||||
settings.php | |||||
shadow.php | |||||
spacing.php | |||||
typography.php | |||||
utils.php |
AnonSec - 2021