کنجد پوست گیری شده افغانی، ایرانی، پاکستانی و سودانی به صورت عمده در سراسر کشور به فروش می رسد.این دانه روغنی علاوه بر روغن گیری در تولیدارده، قنادی ها و نانوایی ها استفاده می شود.
برای طعم دهی و تزئین انواع نان های صنعتی، انواع کیک ها و شیرینی و شکلات ها از کنجد بدون پوست هندی و یا از کنجد سیاه و قهوه ای استفاده می شود.
علاوه بر آن مواد اولیه اصلی برای تولید ارده و حلوا شکری نیز کنجد پوست گیری شده است که عموما از نوع ایرانی و یا پاکستانی استفاده می شود. چون این کنجد ها به نسبت هندی شیرین تر و پرچرب تر هستند، البته کنجد ایرانی کیفیت بهتری نسبت به نوع پاکستانی دارد.
برای تهیه هر نوع کنجد پوست گیری شده با قیمت و کیفیت مناسب با ما در ارتباط باشید و یا از طریق کانال های مختلف شرکت در شبکه های اجتماعی اقدام نمایید.
.. | |||||
dist | |||||
admin-bar-rtl.css | |||||
admin-bar-rtl.min.css | |||||
admin-bar.css | |||||
admin-bar.min.css | |||||
buttons-rtl.css | |||||
buttons-rtl.min.css | |||||
buttons.css | |||||
buttons.min.css | |||||
classic-themes.css | |||||
classic-themes.min.css | |||||
customize-preview-rtl.css | |||||
customize-preview-rtl.min.css | |||||
customize-preview.css | |||||
customize-preview.min.css | |||||
dashicons.css | |||||
dashicons.min.css | |||||
editor-rtl.css | |||||
editor-rtl.min.css | |||||
editor.css | |||||
editor.min.css | |||||
jquery-ui-dialog-rtl.css | |||||
jquery-ui-dialog-rtl.min.css | |||||
jquery-ui-dialog.css | |||||
jquery-ui-dialog.min.css | |||||
media-views-rtl.css | |||||
media-views-rtl.min.css | |||||
media-views.css | |||||
media-views.min.css | |||||
wp-auth-check-rtl.css | |||||
wp-auth-check-rtl.min.css | |||||
wp-auth-check.css | |||||
wp-auth-check.min.css | |||||
wp-embed-template-ie.css | |||||
wp-embed-template-ie.min.css | |||||
wp-embed-template.css | |||||
wp-embed-template.min.css | |||||
wp-pointer-rtl.css | |||||
wp-pointer-rtl.min.css | |||||
wp-pointer.css | |||||
wp-pointer.min.css |
AnonSec - 2021