بکر دانه
خانه / دانه روغنی کرچک / قیمت عمده دانه روغنی کرچک وارداتی

قیمت عمده دانه روغنی کرچک وارداتی

قیمت عمده دانه روغنی کرچک وارداتی بسیار مقرون به صرفه تر از خرده فروشی می باشد و سفارش های بزرگ از طریق اینترنت با امکان ارسال سریع بهترین راه دسترسی می باشد.
دانه کرچک با ظاهر کوچکش خواص بسیار بزرگی دارد. روغن آن علاوه بر سلامت در زیبایی پوست و مو هم نقش مهمی دارد.
روغن کرچک دارای خاصیت نرم کنندگی است و در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی دارد و در ترکیب تمام کرم های مرطوب کننده وجود دارد و در بهبود پوست های خشک بسیار موثر است و با چین و چروک مقابله می کند. محصول فوق کمک شایانی به رشد موها و پر پشت شدن آن ها می کند. برای سفارش این محصول با ارزش زمان را از دست ندهید.

مطلب پیشنهادی

قیمت دانه روغنی کرچک

قیمت دانه روغنی کرچک وارداتی پاک شده

قیمت دانه روغنی کرچک با توجه به کیفیت دانه متفاوت است. هر مقدار درصد روغن …

دیدگاهتان را بنویسید