دانه روغنی سویا با کیفیت عالی و درجه یک به صورت عمده در بازار به فروش می رسد.
سویا دانه روغنی با حدود 40 درصد پروتئین می باشد. این میزان از پروتئین در سویا آن را از سایر دانه های روغنی موجود در بازار متمایز می کند. به دلیل پروتئین بالا، این دانه روغنی در صنایع غذایی و نیز تهیه خوراک دام و طیور بسیار کاربرد دارد. جالب است بدانید که مصرف سویا علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز بدن، میزان انرژی مورد نیاز بدن را نیز تامین می کند. مصرف هر 100 گرم از این دانه روغنی حدود 446 کیلوکالری انرژی دارد که این بخشی از انرژی مورد نیاز بدن است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *