دانه روغنی کنجد پوست گیری شده تضمینی آماده ارسال می باشد. همانطور که می دانید کنجد را قبل از روغن کشی ابتدا پوست گیری می کنند.
دانه کنجد در شیرینی پزی، تهیه ارده و حلوا کاربرد دارد و روغن آن هم در آشپزی استفاده می شود که بسیار مفید و مغذی است. برای تهیه روغن کنجد پس از شستن، دانه ها را آسیاب کرده در آب می ریزند تا پوست آن ها جدا شوند و پس از خشک کردن در آب جوش ریخته خمیر کرده سپس روغن آن را جداسازی می کنند. در نظر داشته باشید که می توانید محصول فوق را با قابلیت مرجوع در صورت نارضایتی سفارش دهید.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است