شما می توانیداز طریق سایت فروش ویژه دانه روغنی، انواع کنجد و سایر دانه های روغنی را به صورت مستقیم و با عالی ترین کیفیت دریافت نمایید.
کنجد در ایران نیز کشت می شود که بیشتر برای روغن گیری و تهیه حلوا ارده کاربرد دارد. با توجه به اینکه در فصل دوم برداشت کنجد هستیم طبیعتا محصول باکیفیت تری در دسترس است که نتیجه آن کیفیت خوب و درصد روغن بالا می باشد.
یکی از مزایای این محصول اسید چرب اشباع نشده آن می باشد که در کاهش خطر سکته قلبی موثر است. برخلاف تصور مردم کنجد طبیعی سیاه و قهوه ای از نظر ریزمغذی ها غنی تر از نوع سفید آن است. در نظر داشته باشید که کنجد کلسیم مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *