صادرات انواع گونه های دانه روغنی گردو تولید شده در همدان به کشور های مختلفی انجام می شود، دانه های روغنی گردو در همدان از جمله با کیفیت ترین نوع گردو ایران به شمار می روند.
دانه های روغنی گردو انواع مختلفی دارند، شناخت این دسته از دانه های روغنی به منظور دسته بندی آن ها در انواع متفاوت، به صورت تخصصی صورت می گیرد، به بیانی دیگر یک فرد عادی که مصرف کننده دانه های روغنی گردو می باشد، نمی تواند گونه های مختلف آن را تشخیص داده، شناخت انواع دانه های روغنی گردو، جهت استفاده در مصارف مختلف، لازم می باشد.
انواع دانه های روغنی گردو
گردو در دسته دانه های روغنی قرار می گیرد، زیرا دارای مقادیر قابل توجهی از روغن می باشد، دانه روغنی گردو یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در همدان به شمار می رود، گردو هایی با کیفیت درجه یک و اعلا که جهت صادرات به کشور های مختلفی نیز انتخاب می شوند، دانه های روغنی گردو، قابل استفاده در بخش های مختلف خوراکی و غیر خوراکی می باشند زیرا ترکیباتی ارزشمند دارند که سعی می گردد از آن ها با هدف، بهرمندی از خواصش استفاده گردد.
کاربرد های دانه های روغنی گردو
دانه روغنی گردو به واسطه خواص ارزشمندی که دارد، علاوه بر مصرف به صورت خام به صورت های دیگری همچون استفاده در مواد غذایی مانند کیک و شیرینی استفاده می شود، به وفور شاهد کیک هایی گردویی هستیم، دانه روغنی گردو علاوه بر مصارف بی شماری که برای خوراک انسان ها به روش های مختلف دارد، به صورت غیر خوراکی نیز استفاده می شود. تهیه و تولید بهترین لوازم آرایشی بهداشتی و دارویی با استفاده از دانه های روغنی گردو، محصولاتی بی نظیر ایجاد کرده است.