دانه های روغنی کنجد منابع غنی از ویتامین ها و پرویئتن ها می باشد. صادرات دانه ی روغنی کنجد قرمز که در ایران و افغاستان کشت می شود از مر غوبیت بالایی بر خودار است بهترین نوع روغن را داراست. رنگ، بوی عالی و طمعی بی نظیر دارد.
به نظر کارشناسان، کنجد از دانه های روغنی با ارزش است. کاربرد روز افزون روغن استحصالی از این گیاه در صنعت، موجب تقاضا جهت افزایش سطح زیر کشت آن می باشد.برای تهیه ارده کنجد معمولا دانه ها را می شویند تا پوست روی آن به راحتی جدا شود. پس دانه ها را در آب می ریزند تا پوست گیری کنند و سپس آسیاب می کنند.
بهترین نوع روغن، روغن کنجد قرمز است که همین عامل باعث افزایش صادرات در سالهای اخیر شده است. روغن کنجد تاثیر چشمگیری در پیشگیری انواع بیماریهای مفصلی و ارتروز داشته همچنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکنسیون و آب مروارید می شود. به دلیل دارا بودن ویتامین c، موجب شفافیت و لطافت پوست می گردد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *