انواع دانه روغنی سویا وارداتی درجه یک تولید شده در کشورهای آرژانتین، برزیل و اکراین به صورت عمده و با بهترین قیمت به فروش می رسد.
سویا دانه روغنی با ارزش غذایی بالا می باشد. از این دانه روغنی فرآورده های مختلفی از جمله مکمل های پروتئینی برای ورزشکاران، پروتئین گیاهی، شیر سویا، آرد سویا و… به دست می آید. امروزه علاوه بر مصرف خوراکی سویا تهیه روغن سویا نیز از اهمیت زیادی برخوردار شده و مصرف روغن سویا در میان مردم رواج پیدا کرده است. سویا حدود20-17 درصد چربی دارد. جهت تولید روغن از سویا بایستی از دانه سویا با کیفیت مطلوب استفاده شود تا میزان روغن مورد انتظار تامین شود. پس از تهیه روغن از کنجاله به دست آمده از سویا برای تهیه خوراک دام و طیور استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *