کنجد بسیار مغذی است. با آنتی اکسیدان های موجود در آن از بیماری های قلبی محافظت می کند. این یک جایگزین سالم برای رژیم های وگان و گیاهخواری است زیرا منبع خوبی از پروتئین است. آهن، مس و ویتامین B6 موجود در کنجد از تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کنند. علاوه بر این، کنجد حاوی مواد معدنی بسیار مهم برای سلامت استخوان است. با این حال، محتوای چربی بسیار بالا است، بنابراین باید به طور متعادل مصرف شود. روغن کنجد همچنین به طور گسترده در آشپزی، مراقبت از مو و پوست یا طب سنتی استفاده می شود. در این مقاله می توانید اطلاعات دقیقی در مورد فواید و کاربردهای کنجد و روغن آن بیابید.
کنجد و فروش عمده روغن کنجد به عنوان یک منبع غنی از پروتئین، افزودنی عالی برای رژیم های گیاهخواری یا وگان است. همچنین با مسی که دارد از تولید گلبول های قرمز و سیستم ایمنی بدن حمایت می کند. 1 فنجان کنجد 163 درصد از نیاز روزانه شما به مس را تامین می کند. کنجد حاوی منگنز و کلسیم است که برای سلامت استخوان ها ضروری است. همچنین منبع فسفر، منیزیم، آهن، روی، مولیبدن، سلنیوم و ویتامین B1 است.
کنجد با داشتن فیبر بالا، چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها می تواند از بیماری های قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 محافظت کند. همچنین با اثر ضد التهابی خود می تواند درد مفاصل ناشی از آرتروز را کاهش دهد. می تواند عدم تعادل هورمونی یائسگی را با فیتواستروژن های موجود در آن تنظیم کند.
منبع خوب فیبر
فیبر به ویژه برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از فیبر می تواند خطر بیماری قلبی، برخی از انواع سرطان، چاقی و دیابت نوع 2 را کاهش دهد. کنجد منبع خوبی از فیبر است.
ممکن است از بیماری قلبی محافظت کند
کنجد دارای اثر کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالا است که از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند، به لطف چربی های پلی و تک غیراشباع و آنتی اکسیدان های موجود در آن لیگنان و فیتوسترول علاوه بر این، محتوای بالای منیزیم، لیگنان ها، ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها می تواند به جلوگیری از تشکیل پلاک در شریان ها و تنظیم فشار خون کمک کند.
این یک منبع غنی از پروتئین است
پروتئین ضروری است زیرا به ساخت همه چیز از ماهیچه گرفته تا هورمون کمک می کند. 3 قاشق غذاخوری دانه کنجد حدود 5 گرم پروتئین تامین می کند. کنجد دارای لیزین کم است، یک اسید آمینه ضروری که به طور معمول در محصولات حیوانی فراوانتر است.
وگان ها و گیاهخواران می توانند کمبود لیزین را با حبوباتی مانند لوبیا چشم بلبلی و نخود جبران کنند. اما کنجد همچنین سرشار از متیونین و سیستئین است، دو اسید آمینه که به مقدار زیاد در حبوبات یافت نمی شوند. (4) برای به حداکثر رساندن جذب پروتئین در کنجد، مصرف پوسته شده و برشته شده را انتخاب کنید.
از سلامت استخوان ها حمایت می کند
دانههای کنجد بدون پوسته و روغن زیتون سابروسو سرشار از مواد مغذی (منیزیم، منگنز، روی) هستند که برای سلامت استخوانها از جمله کلسیم ضروری هستند. مصرف کنجد خیسانده، بو داده یا جوانه زده می تواند جذب این مواد معدنی را افزایش دهد.
ممکن است از عفونت جلوگیری کند
کنجد و سزامولین موجود در کنجد دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی هستند. آنتی اکسیدان ها با کاهش سرعت آسیب به سلول ها از بدن در برابر بیماری های مختلف محافظت می کنند. فعالیت ضد باکتریایی کنجد در برابر عفونت های استاف، گلودرد و برخی از قارچ های رایج پوست محافظت می کند.