دانه روغنی کتان باید تولید سال جدید باشد، چون بهترین کیفیت کتان به تازه گی آن بستگی دارد. از کشور افغانستان بارهای کهنه و یا دارای اسیدیته بسیار بالاتر از حد استاندارد وارد شده و در بازار پخش می گردد.
دانه کتان قابل مصرف در صنعت روغن کشی کتان قرمز و کتان زرد است، کتان زرد وارداتی از کاناداست که با قیمت بالا عرضه می شود و صرف اقتصادی برای تولید روغن ندارد. از این رو بیشتر کتان قرمز که از دو کشور قراقستان و افغانستان وارد می گردد عرضه می شود. کتان افغانی به دلیل مصرف کود بالا و کشت غیر علمی و نگهداری غیر بهداشتی تلخ تر است که این نشانه بالا بودن اسید دانه می باشد و برای خوراک انسان و حیوان مضر می باشد. پس باید در هنگام خرید دقت شود که نوع دانه ای که می خریم محصول کجاست و حتما از آن میل کنید که تلخ نباشد.
دانه کتان قرمز قزاقستان برای مصرف دام و طیور به صورت خام و برای روغن کشی به صورت یکبار و دوبار بوجار عرضه می شود. کیفیت دانه تضمین شده است و در صورت وجود هر گونه نقصی قابل مرجوع می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *