خریدار دانه روغنی با شرایط فروش مناسب آمادگی دریافت محصولات دارندگان را اعلام می نماید و سعی بر ارائه هر چه بهتر این محصولات به متقاضیان را دارد.
روغن ها بخش مهمی از غذای انسان هستند و دانه های روغنی تأمین کننده آن. حال این سوال مطرح می شود که آیا همه روغن ها یکسان هستند؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم به طور کلی روغن هایی که چربی اشباع پایین تری دارند در اولویت قرار دارند به دلیل اینکه کلسترول را افزایش نمی دهند و به طور مستقیم بر سلامت انسان تاثیر دارند.
همچنین بهتر است هنگام آشپزی از حرارت ملایم استفاده کنیم تا روغن دچار فساد نشود و نسوزد.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است