دانه روغنی سویا تولید شده در داخل و یا خارج از کشور با قیمت ارزان و کیفیت عالی در بازار عرضه می شود.
سویا دانه روغنی است که درصد ترکیبات تشکیل دهنده آن با دیگر دانه های روغنی تفاوت هایی دارد. درصد پروتئین موجود در دانه روغنی سویا بسیار بیشتر از سایر دانه های روغنی می باشد. حدود نیمی از این دانه روغنی را پروتئین تشکیل داده است. علاوه بر پروتئین، حدود20-17 درصد از سویا را چربی تشکیل داده است. به همین دلیل جهت روغن گیری نیز از آن استفاده می شود. همچنین فرآورده های دیگری از جمله شیر سویا، سس سویا و… نیز از این دانه روغنی تهیه می شود.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است