کنجد دانه ای روغنی است که گونه های مختلفی دارد، کنجد سفید یکی از رایج ترین نوع این دانه روغنی است که جهت مصارفی متنوع با قیمت عمده به فروش می رسد.
دانه های روغنی هر کدام مصارفی مختلف دارند که باعث شده است فرآورده های متنوعی برای آن ها بوجود آید، هدف از این گوناگونی استفاده و بهره مندی از آن ها می باشد، همان طور که می دانید دانه روغنی مانند کنجد خواص بی شماری دارد که توجه به آن غیر قابل انکار می باشد.
انواع دانه روغنی کنجد
دانه روغنی کنجد دارای رنگ های سفید، سیاه، قهوه ای می باشد. یکی از کاربرد های اصلی دانه های روغنی استخراج روغن و روغن گیری می باشد، روغن کنجد نیز یکی از بهترین نوع روغن های نباتی خوراکی به شمار می رود، روغن کنجد تمامی خواص موجود در کنجد را داراست به عبارتی به عنوان عصاره کنجد می باشد که تقویت کننده ارگان های مختلف بدن است.
دانه روغنی کنجد سفید علاوه بر روغن گیری برای تهیه فرآورده های مختلف همچون تهیه و تولید حلوا ها، ارده و انواع شیرینی ها به کار برده می شود، طعم خوشمزه و خاصیت فراوان کنجد، استفاده و مصرف آن را ترغیب می نماید، کنجد با توجه به اینکه در داخل کشور و یا خارج کشور تولید شده باشد، تامین کننده های مختلفی دارد، دسترسی به تولید کننده کنجد و وارد کننده آن به کشور موجب می شود، قیمت آن جهت خرید و فروش های عمده مناسب تر شود.