تولید انواع دانه روغنی ذرت در مناطق مختلف جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، برزیل، چین، هند و آرژانتین انجام می شود.
ذرت یکی از دانه های روغنی نام آشناست که جزء مغذی ترین آن ها به حساب می آید. این دانه روغنی ارزشمند سرشار از ویتامین، فسفر، فیبر و اسید های چرب ضروری برای بدن می باشد.
از ذرت روغن نیز تهیه می شود. مصرف دانه روغنی ذرت و روغن تهیه شده از آن به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کند. پس از تهیه روغن از ذرت می توان از کنجاله باقی مانده از آن به عنوان خوراک دام و طیور استفاده کرد.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است