فروش اینترنتی بادام کوهی و انواع مغز بادام تلخ و شیرین سالم و شکسته برای خرید های عمده و جزء برنامه ریزی شده است تا مشتریان شرکت بکردانه به آسانی با دیدن مشخصات محصول به صورت مجازی اقدام به خرید نمایند. در سال اخیر خریداران اینترنتی ما افزایش چشم گیری داشتند.
فروش اینترنتی بادام کوهی و دیگر دانه های روغنی ما را متقاعد کرد که امروزه بیشتر مشریان ما علاقه مند به خرید بدون دردسر و کم زحمت هستند. با یک تماس تلفنی تصویر و فیلم محصول را دریافت کرده و تصمیم به خرید می گیرند. با توجه به امکان پرداخت آنلاین در سایت ها و پی گیری خریدشان از واحد پیگیری بکردانه با اطمینان خاطر از کیفیت، قیمت و ارسال به موقع سفارش ایشان انجام می گرفت.
خرید اینترنتی مغز بادام کوهی
پس از دیدن آگهی فروش درسایت، برای خرید اینترنتی بادام کوهی شما به ترتیب اقدامات زیر را انجام می دهید:
- با شماره تماس مدیر فروش ما در سایت تماس می گیرید
- برای دیدن مشخصات محصول عکس و فیلم آن را درخواست می کنید
- مشخصات از طریق شبکه های اجتماعی برای شما ارسال می شود
- در صورت پسند محصول سفارش خود را برای مدیر فروش ارسال می کنید
- فاکتور از طرف شرکت بکردانه صادر شده و برای شما ارسال می شود
- پرداخت را انجا می دهید(فروش کلیه محصولات به صورت نقدی است)
- پس از 24 ساعت سفارش شما تحویل باربری شده و بارنامه برایتان ارسال می گردد.
قیمت بادام کوهی(الوک)
چون بادام کوهی یک محصول اورگانیک و همان طور که از اسمش پیداست کوهی می باشد، براساس مقدار موجودی در بازار قیمت گذاری می شود. البته در سالهای گذشته بسیار ارزانتر بود، چون موارد مصرف آن شناخته نشده بود. اما در حال حاضر تقریبا 30 درصد پایین تر از قیمت بادام تلخ درختی به فروش می رسد.
صادرات بادام کوهی اورگانیک
بادام کوهی با نام لاتین Amygdalus lycioides و نام تجاری آلوک شناخته می شود. هر سال اواخر شهریور ماه برداشت شده، خشک می شود.
بادم کوهی به دلایل زیر قابلیت صادرات بالایی دارد:
- اورگانیک می باشد و مورد درخواست بیشتر کشورهای اورپایی است
- قیمت ارزانتری نسبت به بادام تلخ درختی دارد
- خاصیت های زیاد دارویی آن موجب علاقه مندی فعالان صنایع دارویی با آن شده است.
- تامین کننده گان زیادی در بازار دنیا ندارد و کم رغیب است
- حاشیه سود بالایی دارد. چون می توان با قیمت بالایی نسبت به بازار داخل به کشورهای دیگر صادر کرد.
فروش اینترنتی بادام کوهی شیرین شده
مراحل شیرین کردن مغز بادام تلخ کوهی به سبک زیر است:
- ابتدا مغز بادام شسته می شود
- در آب قرار داده می شود تا کاملا به جوش بیاید
- یک هفته در آب سرد خیسانده می شود
- هر روز آب آن تعویض می گردد
- پس از یک هفته مغز ها شیرین شده، خشک می شوند.
حال این مغز های شیرین آماده تفت کردن برای کره و مخلوط شدن در آجیل هستند. این مغز شیرین شده طعم اصلی بادام را دارد و خوش مزه است. به صورت سفید لپه، پرک و خلال هم تبدیل شده و به فروش می رسد. قیمت آن به نسبت مغز های دیگر بادام ارزانتر است.