دانه روغنی کنجد پاکستانی با قیمت خرید ارزان به صورت مستقیم در مشهد و تهران عرضه می شود. کنجد پاکستانی عمده و جزء به قیمت عمده جهت حمایت از همکارانی که تازه کسب و کار خود را آغاز کرده اند قابل تامین است.
دانه روغنی کنجد پاکستانی با برندها و نام های مختلفی وارد ایران شده و در بازار عرضه می شود و برای صنایع غذایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف کنجد سفید پاکستانی معمول است ولی کنجد سیاه یا مشکی پاکستانی نیز وجود دارد که در نانوایی و قنادی ها مصرف زیادی دارد. چون کنجد پاکستانی مخصوص روغن گیری به رنگ سفید است پس روغن آن شفاف تر و زردتر و طعم ملایمی نسبت به کنجد افغانی دارد، این ویژگی مهم موجب شده است از طرف مشتریان استقبال بیشتری داشته باشد. در این مقاله شما را با برندها، انواع مختلف و مصارف کنجد پاکستانی آشنا خواهیم کرد.
برندهای معروف کنجد پاکستانی:
- نور اسلم
- نظاره
- الماس
- بی نظیر
- خوش نصیب
- یاسین
- نظری
- فوتبال
- مبارک
دانه روغنی کنجد پاکستانی از کشور پاکستان با برندهای مختلف وارد ایران می شود و یا به کشورهای دیگر از طریق ایران ترانزیت می گردد. تقریبا می توان گفت همه برندها دارای رنج کیفیتی مساوی هستند. اما برند نور اسلم، خوش نصیب و بی نظیر از کیفیت نسبتا بالاتری برخوردار می باشند.
انواع کنجد سفید پاکستانی:
- کنجد پاکستانی یک بار بوجار (معروف به کنجد بوجار پاکستان – کنجد پاکستانی به حال خود – کنجد پاکستانی خام )
- کنجد پاکستانی بوجار شده (کنجد پاکستانی دو بوجار – کنجد پاکستانی بوجار ایران)
- کنجد پاکستانی شسته شده (کنجد پاکستانی دوبار بوجار شسته)
- کنجد پوست کنده پاکستانی (کنجد بدون پوست – کنجد پاکستانی ارده ای – کنجد پاکستانی مخصوص ارده)
کنجد پاکستانی خام یا به حال خود در کیسه های 40 کیلویی به صورت یکبار بوجار پاکستان وارد ایران می شود. برای اینکه کیفیت کنجد برای مصرف و به ویژه تولید روغن افزایش یابد، مجدد توسط دستگاههای مکانیزه بوجاری شده و یا شسته می شود. سپس در کیسه های 25 کیلویی جهت عرضه به بازار آماده است. برخی مشتریان کنجد پاکستانی را جهت تولید ارده و یا استفاده در تزئین نان، شیرینی و کیک و بیسکویت استفاده می کنند. برای این مشتریان نمونه کنجد بدون پوست پاکستانی را پیشنهاد می کنیم.
موراد استفاده دانه روغنی کنجد پاکستانی:
- صنعت روغن گیری
- تولید کیک، کلوچه و بیسکویت
- شکلات سازی و قنادی ها
- نان های صنعتی و سنتی
- غذای های آماده متنوع
- تولید ارده و حلوا شکری
دانه روغنی کنجد پاکستانی برای تولید محصولات متنوع در صنایع مختلف کاربرد دارد. صنعت روغن گیری چه روغن گیری به روش حلال در کارخانه ها و چه روغن گیری به روش پرس سرد از این محصول استفاده می نماید. صنایع کلوچه، شکلات و کیک، بیسکویت و شیرینی پزی ها از کنجد پاکستانی سیاه، کنجد سفید باپوست و کنجد سفید بدون پوست پاکستانی برای تزئین و طعم دهی استفاده می کنند. تولید کننده گان نان صنعتی و نانوایی ها هم بخش زیادی از کنجد تزئینی خود را از کنجد سیاه پاکستانی به کار می برند. علاوه بر این مواد اولیه ارده و حلوا شکری و بسیاری از شکلات های کنجدی، کنجد پاکستانی است چون روغن خوبی دارد و در عین حال طعم آن نیز خوشمزه است.
خرید انواع کنجد پاکستانی سیاه و سفید با کیفیت های متنوع خام، دو بوجار، شسته و بدون پوست می توانید پس از مشاوره با کارشناسان ما خریداری نمایید.