فروش عمده کنجد ایرانی

فروش عمده کنجد ایرانی  پوست گیری شده برای تولید ارده و حلوا شکری در شهر اردکان استان یزد بیشتر از دیگر شهرهای کشور انجام می شود. چون این شهر قطب تولید ارده و حلوا شکری ایران است. با این وجود درخواست خرید کنجد ایرانی بدون پوست در تهران و شهرهای شمالی و غرب نیز اخیرا افزایش یافته است.

فروش عمده کنجد ایرانی بدون پوست با توجه به کیفیت بالایی که دارد نسبت به افغانی و پاکستانی با قیمت بالاتری صورت می پذیرد. کنجد ایرانی از ژن کنجد افغانی و پاکستانی است، ولی حاصلخیزی خاک و خوب وبدن آبو و هوا موجب بالا رفتن محصول بدست آمده می شود.

فروش عمده کنجد ایرانی

ویژگی های کنجد ایرانی

  • کنجد ایرانی بسیار شیرین تر از نمونه های افغانی و پاکستانی است
  • حداقل 3 الی 7 درصد روغن آن بیشتر می باشد. البته این موضوع درباره کنجد تمام  مناطق کشور صادق نیست.
  • به دلیل استفاده کمتر از کود و رشد طبیعی کنجد بسیاری از مناطق، تلخی کمتری دارد.
  • اغلب کنجد کشت شده در ایران از نوع قهوه ای است.
  • فروش عمده کنجد ایرانی

سود فروش روغن کنجد

از هر دو کیلو کنجد ایرانی یک کیلو روغن کنجد استخراج می شود. با توجه به بازار روز و نرخ های مشخص شده و مناطق مختلف کشور، معمولا بین 15 الی 25 درصد حاشیه سود برای فروش روغن در نظر گرفته می شود. هر چند که در شرایط فعلی به دلیل قیمت بالای کنجد، سود کاهش یافته است ولی شرایط قطعا در آینده تغییرات خوبی خواهد داشت.

بهترین کنجد ایران

بهترین کنجد باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • تازه باشد و بوی کهنگی نداشته باشد
  • دارای گرد و خاک کمتری باشد
  • دانه های آن درشت بوده و پوکی نداشه باشد
  • روغن بیشتری داشته باشد
  • تلخ نبوده و وقتی خورده میشود شیرینی کنجد زیر لب معلوم شود.

با توجه به ویژگی های فوق الذکر کنجد منطقه لار استان فارس، کنجد مغان استان اردبیل، کنجد کهنوج  استان کرمان بهترین کیفیت را دارد. کنجد شمال ایران، کنجد سفید است ولی از کیفیت خوبی برخوردار است که بیشتر در استان گلستان کشت می شود.

فروش عمده کنجد ایرانی

قیمت کنجد بدون پوست ایرانی در بازار

  • کنجد بدون پوست به دلیل مصرف بالایی که در تولید محصولات غذایی زیادی دارد، قیمت آن براساس تقاضا در شرایط و مناسبت های مختلف نوسانات زیادی هم دارد.
  • علاوه بر این قیمت کنجد ایرانی همیشه گران تر از نمونه های بدون پوست افغانی، پاکستانی، هندی و سودانی است.
  • بیشتریت استفاده کنجد بدون پوست ایرانی در تولید روغن ارده، ارده و حلوا شکری است. دلیل مهم آن پر روغن بودن و شیرینی کنجد ایرانی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *