فروش عمده هسته انار و هسته انگور با قیمت های باور نکردنی و کیفیت عالی صورت می گیرد. هسته تعدادی از میوه ها مثل مغز هسته آلبالو، مغز هسته هلو، مغز هسته زردآلو شیرین، مغز هسته زردآلو تلخ نیز برای روغن گیری تهیه و تامین می گردد. مهمترین نکته در خرید این هسته ها دقت به تمیزی، نداشتن کپک و روطوبت پایین آنهاست.
فروش عمده هسته انار و فروش عمده هسته انگور به کارخانه های روغن گیری و مجموعه هایی که جهت تولید محصولات آرایشی بهداشتی به این دانه ها نیاز دارند، آماده تحویل است.
هسته انار و انگور باکیفیت به شرح ذیل است:
- هسته خشک شده به روش صنعتی
- پاکسازی و سفید شده
- 100% سالم و بهداشتی
- آماده جهت روغن گیری
- درصدرطوبت هسته 3%
- درصد روغن موجود در هسته انگور 12% و هسته انار 6%
روغن هسته انار و انگور
دانه های روغنی هسته انار و انگور دارای روغن بسیار باکیفیت جهت مصرف خوراکی، دارویی و بهداشتی هستند. صنایع مختلف از آن برای تولید محصولات متنوع استفاده می کنند. علاوه بر این روغن هسته انگور جهت پخت و پز و استفاده در محصولات غذایی سرد نیز کاربرد دارد.
هسته انار و انگور چگونه تهیه می شود؟
اگر تفاله هسته انار و هسته انگور را ببینید، شاید برایتان باورش سخت باشد که چگونه از چنین محصولی هسته با آن تمیزی استخراج می شود. این فرآیند بسیار پرهزینه و مشکل است. هرچند که دستگاههای مکانیزه پیشرفته ای که شرکت بکردانه توسط آن فرآیند آماده سازی هسته ها را انجام می دهد تا حدودی کار را آسان کرده است.
مراحل تهیه هسته انار و انگور آماده تحویل:
- تفاله خریداری شده ابتدا در مقابل آفتاب خشک می شود. چون اگر خشک نشود دانه از تفاله جدا نمی گردد.
- سپس تفاله ها از هسته در چند مرحله جدا می شود.
- دانه ها مجدد شسته می شود.
- سپس در دستگاههای مخصوص خشک شده
- و مرحله بوجاری آغاز می گردد. در 5 مرحله کل دانه های پوک، پوشال، تفاله مانده، سنگ ریزه و … از دانه ها جدا می گردد.
- در کیسه های 30 و 50 کیلویی بسته بندی شده و آماده تحویل می گردد.
همان طور که می بینید فرآیند تولید این دانه ها مشکل تر از دانه هایی مثل کنجد، سیاهدانه و … است. از این رو تولید کنندگان محدودی در کشور دارد. شرکت بکردانه آذربایجان نیز یکی از بزرگترین تولید کننده گان این محصولات است. چون بدون واسطه تولید و پخش می شود، شما می توانید با قیمت های بسیار مناسب تر از بازار تهران اقدام به خرید هسته انار، هسته انگور و مغز هسته آلبالو، مغز هسته زردآلو نمایید.