بادام تلخ به عنوان نوعی دانه روغنی می باشد که در بسیاری از مناطق کشت و تولید می گردد. این دانه روغنی انواع مختلفی دارد که در بازار عرضه می شوند.
تاثیر مصرف برخی از مواد به اندازه ای زیاد می باشد که آن را به عنوان نوعی دارو و جهت درمان برخی از بیماری ها می شناسند، اهمیت به محصولات و مواد خوراکی و غیر خوراکی که در اطرافمان وجود دارند، کمک می کنند بتوانیم زندگی سالم تری با بهره گیری مناسب از آن ها داشته باشیم.
دانه های روغنی به هر شکلی که استفاده شوند، مفید و موثر واقع می گردند. دانه های روغنی از آن دسته مواد گیاهی می باشند که مصرف آن ها به شکل های مختلف برای اهداف و مقاصد متفاوت توصیه می گردد. اگر به عنوان دانه روغنی خوراکی باشند که خوردن آن توصیه می گردد اگر غیر خوراکی بوده، برای درمان نیز می تواند جایگزین موادی باشد که ممکن عوارض بدی داشته باشند.
دانه های روغنی بادام تلخ
یکی از دانه های روغنی که در ایران به وفور تولید می شود، بادام تلخ می باشد، همان طور که می دانید بادام انواع و اقسام مختلفی دارد، نوع تلخ آن علاوه بر این که جهت درمان و دارویی خوراکی است، مصارف غیر خوراکی زیادی دارد. بادام تلخ به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از روش های استفاده از دانه روغنی بادام تلخ، کوبیدن آن و قرار دادن در محل درد می باشد، این امر در کاهش درد می تواند بسیار مفید و کارساز واقع گردد. از آنجایی که مصرف بادام تلخ به شکل ضماد سخت است و در این مغز دانه، روغن قابل توجهی وجود دارد، روغن آن استخراج شده و با شرایطی خاص بسته بندی و در اختیار مصرف کنندگان در بازار قرار می گیرد.