توسعه تولید دانه روغنی ایرانی در انواع متعدد آن توسط شرکت های پیشرو در این عرصه موجب بهبود کیفیت این محصولات گردیده است.
وجود چربی اشباع نشده در اکثر دانه های روغنی و همچنین درصد قابل توجه پروتین در برخی از انواع شناخته شده دانه روغنی از قبیل زیتون، لزوم استفاده از دانه های روغنی در برنامه های غذایی خانواده ها را در پی داشته است.
هر چند در داخل کشور انواع مختلف دانه های روغنی تولید و به صورت پراکنده به بازار عرضه می شود ولی با این حال وجود شرکت پیشرو در عرصه تولید و عرضه این محصولات به صورت سراسری موجب می شود تا مشتریان زیادی با بهره گیری از دانه های روغنی تولید داخل و گنجاندن آن در سبد غذایی، سطح سلامت خود و خانواده شان را ارتقاء بخشند.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است