دانه های روغنی کنجد انواع مختلفی دارند، چین صادرات انواع کنجد را به کشور های مختلفی همچون ایران انجام می شود. کنجد چینی چگونه تهیه می شود؟
زمانی که کشوری تولید کننده نوعی خاص از محصول باشد، در صورتی که کیفیت و قیمت آن متناسب تعیین گردد، می توانند علاوه بر مشتریان داخلی، مشتریان خارجی زیادی داشته باشد. گاهی اوقات مشتریان خارجی راغب تر از مشتریان داخلی برای خرید و تهیه محصول تولید شده می باشند، تولید کنندگان با در نظر داشتن عواملی مختلف اقدام به خرید محصولات در بازار می نماید.
انواع مختلف دانه روغنی در ایران
دانه های روغنی به دلیل خواص و ارزش غذایی که دارند، وجود آن ها در کشور بسیار مهم می باشد به همین دلیل است که در صورت عدم تامین توسط تولید داخلی، از کشور های تولید کننده، تهیه می شوند. دانه های روغنی همچون کنجد مصارفی مختلف دارند به همین دلیل است که انواع مختلف آن ها در بازار تامین می شود.
دانه روغنی کنجد چینی
کنجد چینی یکی از انواع دانه روغنی کنجد می باشد که صادرات آن از چین به ایران صورت می گیرد، کنجد خواص ارزشمندی دارد که گنجاندن آن در برنامه غذایی به اشکال مختلفی امکان پذیر می باشد و این امر به مصرف و استفاده بیشتر آن کمک شایان توجهی نموده است. دانه روغنی کنجد چینی به صورت فله و یا در بسته بندی های بزرگ و کوچک برای مصارفی مختلف در بازار عرضه می گردد، امکان خرید دانه روغنی کنجد وارداتی چینی از وارد کننده فرآهم شده است.