فروشنده ویژه دانه روغنی کنجد انواع افغانی،پاکستانی و ایرانی آن را عرضه می کند. کنجد افغانی تا 10 درصد روغن بیشتری نسبت به نوع پاکستانی آن دارد.
کنجد در دو نوع سفید و سیاه یافت می شود که برخلاف تصور عموم که نوع سفید آن طرفداران بیشتری دارد مواد مغذی کمتری نسبت به نوع طبیعی و سیاه آن دارد گرچه خوشمزه تر باشد. طبق نظر متخصصان گنجاندن این دانه روغنی در برنامه غذایی روزانه، تاثیر قابل توجهی در بهبود وضعیت بیماران مبتلا به پارکینسون دارد. برای دسترسی به انواع کنجد کافیست سفارش خود را از طریق اینترنت ثبت کنید.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است