دانه روغنی کنجد قرمز اعلی از پرمصرف ترین محصولات کنجد در کل ایران می باشد. صادرات بسیار پررونقی به اروپا دارد و قیمت های عالی و کیفیت و خواص بی نظیر این دانه موجب رضایت خریداران و مشتریان شده است.
کنجدی که در روغن گیری مورد استفاده قرار می گیرد، باید خاصیت های زیادی داشته باشد. کنجد قهوه ای برای این موضوع بسیار مناسب هست و در بازار روز نیز قیمت های مناسبی دارد.
کنجد قهو ه ای از افغانستان وارد می شود. درصد روغن آن 50 الی 55 درصد می باشد با توجه به طعم شیرین و خوشمزه و رنگ بی نظیر آن قیمت در بازار عالی است. روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا دود نمی کند، کف نمی کند، تغییر رنگ نمی دهد و بوی نامطبوع تولید نمی کند.
روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می شود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین ورغن های خوارکی با درصد بالای چربی غیر اشباع دارد.
تمامی حقوق برای دانه روغن محفوظ است